Spring naar content

Gen Z in de horeca

In 10 jaar tijd hebben we met meer dan 3.500 mensen uit de leeftijdscategorie 18-25 jaar in de horeca gewerkt. We krijgen iedere week organisch (niet-betaald) tussen de 50 en 110 sollicitanten binnen terwijl de branche schreeuwt om personeel. Hoe we dat doen? We weten steeds beter hoe we moeten omgaan met de nieuwe generatie en we vinden dat iedere horecaondernemer mag weten hoe wij het doen. In de (gratis) presentatie kun je het volgende verwachten:

  • Van irriteren aan, naar begrijpen van de generatie
  • Van niet op kunnen rekenen naar duidelijke afspraken
  • Hoe je een hogere beschikbaarheid creëert
  • Hoe je meer sollicitanten ontvangt
  • Hoe de service, upsell en dus omzet beter worden bij de jonge doelgroep

Laat je gegevens achter en je hebt de presentatie direct in je mailbox.

sales-consulent-book-mockup-2-1200x500

Hoor het van anderen

Pablo Coronel
Pablo Coronel
13 Juli 2023
Top Employers! Barkeepers gives an opportunity to everyone to work part-time or full time, I can tell from my experience that if you are a student, or just looking to make extra income, this is the place to be. They will be more than happy to respond and see what they can do for you!
Carlien
Carlien
21 Oktober 2020
Een horeca uitzendbureau zoals er niet veel zijn. Persoonlijke, gezellige sfeer binnen het team waar collega's je vrienden worden. Fijne baan naast je studie waar je zowel op professioneel- als op persoonlijk vlak kunt groeien.
Merel Bol
Merel Bol
19 Oktober 2020
Werken bij Barkeepers is ontzettend leuk, gezellig, uitdagend en leerzaam! Hier wat pluspunten op een rijtje: +Je werkt op toffe locaties + Barkeepers organiseert extra trainingen waardoor je kan groeien en in jezelf investeert + Zelf beschikbaarheid aangeven + Per week uitbetaald + Hele gezellige maandelijkse borrels
Jasmijn Looijen
Jasmijn Looijen
14 Oktober 2020
Werken bij barkeepers is goed te combineren met je studie. Daarbij zijn er ontzettend gezellige collega's en werk je op toffe locaties. De leidinggevenden hebben een leuke werksfeer gecreëerd, zonder dat het ten kosten is gegaan van de professionaliteit. Ik ga altijd met veel plezier naar werk toe. Zeker aan te raden dus!
Chiara Hockx
Chiara Hockx
12 Oktober 2020
Flexibele werktijden, je kan zelf kiezen of je per week uitbetaald wilt krijgen of per maand, diverse leuke locaties, gezellig team, dus de ideale bijbaan naast je studie!

The Keepers

EvN_Barkeepers_18mei2022-171

Tweelingbroers Max en Olivier van der Meulen waren vastberaden om een verschil te maken. Het was ongeveer tien jaar geleden dat ze besloten dat het beter kon in de horeca, en ze vormden Barkeepers.

We stonden aan de vooravond van een nieuwe generatie, Generatie Z, die de horecabranche binnenkwam. Deze generatie bracht haar eigen unieke kijk op werkethiek en communicatie met zich mee, waardoor het voor veel werkgevers een uitdaging was om hen te begrijpen en effectief te beheren. Ze wilden werken op basis van vrijheid en verantwoordelijkheid. Daar hebben we naar geluisterd.

We geloven erin dat medewerkers en opdrachtgevers een gelijkwaardige stem hebben, waarin vrijheid, verantwoordelijkheid en samenwerking de hoekstenen zijn van succes. Deze visie zorgde ervoor dat we een brug moesten slaan tussen de traditionele houding en de "on demand" behoefte van de nieuwe generatie.

De visie was eenvoudig maar krachtig: de kwaliteit in de horeca verbeteren door de nadruk te leggen op de menselijke factor, beide kanten op. Ze geloven in het kennen, trainen en begeleiden van medewerkers. Aandacht voor medewerkers en relaties is de kern van het bedrijf, en dat is de basis waarop ze begonnen zijn.

Meest gestelde vragen

Lees meer

Lorem ipsum dolor

Lorem ipsum dolor

Lorem ipsum dolor