Spring naar content

Gen Z in de horeca

In 10 jaar tijd hebben we met meer dan 3.500 mensen uit de leeftijdscategorie 18-25 jaar in de horeca gewerkt. We krijgen iedere week organisch (niet-betaald) tussen de 50 en 110 sollicitanten binnen terwijl de branche schreeuwt om personeel. Hoe we dat doen? We weten steeds beter hoe we moeten omgaan met de nieuwe generatie en we vinden dat iedere horecaondernemer mag weten hoe wij het doen. In de (gratis) presentatie kun je het volgende verwachten:

  • Van irriteren aan, naar begrijpen van de generatie
  • Van niet op kunnen rekenen naar duidelijke afspraken
  • Hoe je een hogere beschikbaarheid creëert
  • Hoe je meer sollicitanten ontvangt
  • Hoe de service, upsell en dus omzet beter worden bij de jonge doelgroep

Laat je gegevens achter en je hebt de presentatie direct in je mailbox.

sales-consulent-book-mockup-2-1200x500

Hoor het van anderen

Reinout Pouw
Reinout Pouw
21 Juni 2024
Professionele partij, focust op mijn wensen. Fijne samenwerking
Loes K.
Loes K.
7 Juni 2024
Een zeer fijn bedrijf waar je heel gemakkelijk jouw eigen diensten kan inplannen. Er word in oplossingen gedacht en je word gewaardeerd!
Stela Chelebiyska
Stela Chelebiyska
7 Juni 2024
The Keepers is a very nice place to work especially as a student. It allows you to work depending on you own schedule, to meet new people and gain experience from different locations!
meintje willemsens
meintje willemsens
7 Juni 2024
Super fijn en betrouwbaar bedrijf!
carmen reyes
carmen reyes
7 Juni 2024
Before starting to work for the keepers I was a bit doubtful about the organization and how it was supposed to be managed. However, right after my first shift I had to change my mind. Working in the keepers really gives you a lot of possibilities: you can work in different places, during the day or the night, whenever you want and how much you prefer. As a working student I really feel comfortable, as I am able to manage my time and do everything I want (hobbies, study etc…) Thank you TheKeepers!
Kata Fekete
Kata Fekete
7 Juni 2024
The Keepers offer great catering and waitressing jobs with lots of flexibility and different places to work. Their management is excellent, always ensuring smooth operations and supporting their staff.
Lot van Egdom
Lot van Egdom
7 Juni 2024
Top plek om te werken! Ik werk nu al 3 jaar met veel plezier via dit uitzendbureau. De communicatie is altijd helder en professioneel. Wat ik vooral waardeer, is de flexibiliteit om mijn eigen werkuren en locaties te kiezen. Echt een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en flexibele werkplek.
Miguel Lopez
Miguel Lopez
7 Juni 2024
The Keepers is the best company to work for if you are looking for flexibility and working with friends!

The Keepers

EvN_Barkeepers_18mei2022-171

Tweelingbroers Max en Olivier van der Meulen waren vastberaden om een verschil te maken. Het was ongeveer tien jaar geleden dat ze besloten dat het beter kon in de horeca, en ze vormden Barkeepers.

We stonden aan de vooravond van een nieuwe generatie, Generatie Z, die de horecabranche binnenkwam. Deze generatie bracht haar eigen unieke kijk op werkethiek en communicatie met zich mee, waardoor het voor veel werkgevers een uitdaging was om hen te begrijpen en effectief te beheren. Ze wilden werken op basis van vrijheid en verantwoordelijkheid. Daar hebben we naar geluisterd.

We geloven erin dat medewerkers en opdrachtgevers een gelijkwaardige stem hebben, waarin vrijheid, verantwoordelijkheid en samenwerking de hoekstenen zijn van succes. Deze visie zorgde ervoor dat we een brug moesten slaan tussen de traditionele houding en de "on demand" behoefte van de nieuwe generatie.

De visie was eenvoudig maar krachtig: de kwaliteit in de horeca verbeteren door de nadruk te leggen op de menselijke factor, beide kanten op. Ze geloven in het kennen, trainen en begeleiden van medewerkers. Aandacht voor medewerkers en relaties is de kern van het bedrijf, en dat is de basis waarop ze begonnen zijn.

Meest gestelde vragen

Lees meer

Lorem ipsum dolor

Lorem ipsum dolor

Lorem ipsum dolor