Spring naar content

Vandaag vieren we een bijzondere mijlpaal! Bijna 10 jaar geleden begonnen we als tweelingbroers achter de bar bij feestjes en noemden we onszelf “Barkeepers”. Maar vandaag delen we vol enthousiasme onze nieuwe identiteit met jou: The Keepers!

Ondertussen helpt Barkeepers al bijna 10 jaar de Brabantse en Zeeuwse horeca. We zorgen dat relaties altijd een flexpool met getrainde horecamedewerkers achter de hand hebben om nooit “nee” te hoeven verkopen. En we zorgen voor een onvergetelijke (bij)baan voor medewerkers die werkgevers, collega’s en vrienden voor het leven ontmoeten.

Barkeepers is ontstaan uit de ambitie om de kwaliteit in de horecasector te verhogen. Wat begon als het verhuren van onszelf in de horeca, groeide al snel uit tot een volwaardig horeca uitzendbureau. Op dit moment met meer dan 300 collega’s. De focus lag op kwaliteit en persoonlijke aanpak en die focus is nooit veranderd.

De missie is simpel: we willen het best beoordeelde horeca uitzendbureau in Nederland zijn. En vanaf vandaag doen we dat niet meer als Barkeepers, maar als The Keepers!

Waarom deze verandering? De oorspronkelijke naam wekte wellicht de indruk dat we ons alleen richten op barpersoneel. In werkelijkheid gaan we veel verder dan dat. We zijn er trots op om niet alleen geweldige tijdelijke krachten te leveren, maar nu ook permanente versterkingen voor de horeca.

We kijken ernaar uit om samen nog vele succesvolle matches te creëren onder onze nieuwe naam The Keepers.