Spring naar content

Ready to serve

Wij zijn The Keepers. Onze missie is simpel: wij willen het best beoordeelde horeca uitzendbureau in Nederland zijn.
Hoe we dat doen We geloven in vrijheid, verantwoordelijkheid en Ubuntu. Vrijheid betekent dat medewerkers kunnen kiezen waar en wanneer ze werken en dat klanten diensten kunnen uitvragen wanneer ze dat nodig hebben. Verantwoordelijkheid staat voor betrouwbaarheid en het nakomen van beloften, voor iedereen. Ubuntu benadrukt dat alles in gemeenschappelijk belang gedaan wordt.
Wat we doen We zorgen dat bedrijven altijd getrainde horecamedewerkers hebben, flexibel of vast. Hierdoor hoeven ze nooit ‘nee’ te verkopen. Voor medewerkers zorgen we voor een onvergetelijke (bij)baan waarbij ze werkgevers, collega’s en vrienden voor het leven ontmoeten.

Onze specialisten

Max van der Meulen Klantencontact The Keepers Flex
Olivier van der Meulen Klantencontact The Keepers Vast
Remco Community manager The Keepers

Ontstaan

vanuit passie

Tweelingbroers Max en Olivier van der Meulen zijn vanaf de start vastberaden om een verschil te maken. Het kan beter in de horeca, een stuk beter. En daar gaat The Keepers aan bijdragen.

Een nieuwe generatie kwam de horecabranche binnen, Generatie Z. Een generatie met een unieke kijk op werkethiek en communicatie waardoor het voor veel werkgevers een uitdaging is ze te begrijpen. Ze willen werken op basis van vrijheid en verantwoordelijkheid en daar hebben wij naar geluisterd.

Het begon als een groep vrienden die de horeca wilde verbeteren en het is uitgegroeid tot een team van ruim 250 actieve medewerkers met hetzelfde doel. Direct contact, persoonlijke aandacht en de nieuwste technologie kenmerken het bedrijf.