Spring naar content

Voor de opdrachtgevers

Getraind horecapersoneel. Gegarandeerd.

Plaats een opdracht
We nemen op werkdagen binnen 24 uur contact met je op
Kwaliteit niet goed geld terug
On demand wanneer jij het nodig hebt
Persoonlijk een partner, geen platform

Missie: Het best beoordeelde horeca uitzendbureau van Nederland.

Wij helpen met goed horecapersoneel. Dat doen we op 2 manieren. Voor flexibele diensten krijg je via de app snel toegang tot ervaren horecapersoneel. Heb je een vaste vacature? Dan helpen we je bij het vinden van de perfecte match voor langdurige versterking. Lees onze succesverhalen en ontdek hoe we opdrachtgevers zoals De Beekse Bergen en The Streetfood Club hebben geholpen.

Wat anderen zeggen

Lees hier hoe relaties de samenwerking ervaren. Ken je iemand? Vraag gerust naar hun ervaring met ons. We hebben geen geheimen.

The Keepers levert enthousiaste mensen die service in hun bloed hebben zitten. Ze denken met je mee, juist als jouw vraag niet standaard is. Maar bovenal, zijn het ondernemers in hart en nieren.

Marcel van der Heijden – Eigenaar The Karma Company

Wij streven ernaar om te werken met een groep gastvrouwen/-heren die blij worden van gastvrijheid en verder kijken dan alleen een drankje serveren. In samenwerking met The Keepers hebben we een pool gecreeerd met de mensen die passen bij ons concept waardoor bruiloften met nog meer aandacht verzorgd worden. The Keepeers omschrijf ik als ruimdenkend, flexibel, bereid om mee te denken waar nodig en bovenal gastvrij!

Marlies Verbeek – Eigenaresse Heerlijk & Hecht

De samenwerking met Barkeepers verloopt vanaf het begin af aan soepel. Ze zijn snel en duidelijk in de communicatie en flexibel bij het aanpassen van opdrachten. Daarnaast zijn ze altijd bereid om mee te denken over de inzet van personeel. De kwaliteit van de medewerkers is vrijwel altijd hoog en doordat je als bedrijf zelf een favorietenpool kan bouwen, zie je ook vaker dezelfde medewerkers. Dit zorgt voor vertrouwde gezichten en medewerkers die weten hoe het in ons bedrijf werkt. Al met al erg tevreden over de samenwerking!

Lotte Wijnen – Bedrijfsleider 013 Poppodium

Sinds 2020 werken wij met Barkeepers samen. Barkeepers heeft bewezen dat zij een betrouwbare partner te zijn in het leveren van gekwalificeerde medewerkers. Door de workshops die gedaan worden voordat nieuwe medewerkers bij ons komen, besparen wij inwerktijd en zijn de medewerkers snel zelfstandig inzetbaar.

Dat betekent goede productiviteit waardoor de kosten voor ons te dragen zijn. De continuïteit van de medewerkers heeft ertoe geleid dat zij een wezenlijk onderdeel van ons team geworden zijn. Er zijn zelfs medewerkers die al voor het derde jaar bij ons werken. Dat zegt genoeg over de samenwerking beide kanten op!

Hein Robbers – Eigenaar Strandpaviljoen De Oase Domburg

Tijdens de start van The Streetfood Club in Breda hebben ze ervoor gezorgd dat we vanaf dag 1 goede aanvulling kregen op ons personeelsbestand. The Keepers levert bekwame, frisse koppen en als het geen match is, regelen ze binnen no-time vervanging. We hebben zelfs 2 medewerkers overgenomen.

Wes Schreutelkamp – Eigenaar The Streetfood Club

In de afgelopen 5 jaar hebben we een sterke band opgebouwd. Aan correcte, directe en snelle communicatie geen gebrek. The Keepers helpt ons met vaste krachten (fulltimers) en flexkrachten. De vaste krachten kunnen we na een periode zelf in dienst nemen en de flexkrachten zetten we in op de drukste momenten. Zo kunnen we jaarrond rekenen op een volledige personeelsbezetting.

Joep Gerrits – F&B Manager Beekse Bergen Safari Resort & Lake Resort

Hoe werkt het?

Vind binnen een paar gemakkelijke stappen getraind horecapersoneel.

Telefoonnummer

Plan hier een telefonische kennismaking in of bel naar 076-700 2468. We leggen je uit hoe we werken en we kijken of we bij elkaar passen.

Account live

Als onze bedrijven bij elkaar passen en wij verschil kunnen maken, zetten we jullie profiel binnen een uur live in de app en heb je direct toegang tot honderden getrainde horecamedewerkers.

Favorietenpool

In de app maak je gemakkelijk een favorietenpool. Medewerkers uit deze pool kunnen zich als eerste aanmelden en zo worden ze een verlengde van je eigen team. Op zoek naar vaste krachten? Wij kunnen je helpen met vaste krachten

Wall of fame

Deze bedrijven gingen je voor

Vraag & antwoord

Bekijk alles
Wij brengen altijd een voorstel op maat uit en onze tarieven voor medewerkers bediening liggen tussen de €28 en €31 per uur. Voor koks tussen de €29 en €35. Met de garantie niet goed, geld terug.
Ja, wekelijks verzorgen wij trainingen en medewerkers kunnen zich pas aanmelden wanneer ze de trainingen succesvol hebben doorlopen. Toch te weinig ervaring? Niet goed, geld terug.
Ja, dat kan! Na 1.300 uur kun je een medewerker kosteloos overnemen. Jaarlijks worden tientallen medewerkers overgenomen.

Sparren over jouw next step? plan call